Marca: SEMILLAS FLORES FRESCAS
Aquí agrupem la Col Xina (Brassica rapa, chinensis), Col de Brussel·les (Brassica oleracea, gemmifera) i Col llombarda (Brassica oleracea, rubra), que són plantes de la família de les crucíferes. La Col Xina té unes fulles suaus i col allargat que es pot menjar crua o cuinada. La Col de Brussel·les manera uns cols petitons a les aixelles de les fulles i se sol cuinar per acompanyar plats. La Col Llombarda té les fulles de color violaci i forma un col arrodonit i compacte. És un plat ric en vitamines A, C, calci i amb alt contingut en fibra.
CONSELLS GENERALS PER AL CULTIU DE LES COLS
Varietat molt rústica, resistent a l'fred i adaptable a tots els terrenys i zones.
Forma de cultiu: Es sembra en planter primavera i estiu. Quan les plantes aconsegueixen uns 15 cm. d'alçada es trasplanta al marc de 60x70 cm. Li afavoreixen terrenys ben abonats i escardes adequades.
Recol·lecció: novembre-febrer.