Hem seleccionat els pebrots i bitxos picants més celebrats pels amants de foc a la cuina.
Els pebrots picants, o xilis, tenen una varietat enorme de colors i tipus, i fins i tot de nivell de picant.
Beneficis dels pebrots picants
- Ajuden en dietes per baixar de pes: la capsaïcina accelera el cor, la qual cosa estimula el metabolisme augmentant la calor corporal i accelerant la velocitat a la qual l'organisme crema les calories. A més, provoca sensació de sacietat.
- Milloren la circulació: la capsaïcina augmenta la velocitat de l'flux sanguini i redueix la pressió arterial, per la qual cosa arriba millor la sang a el cor. I les vitamines A i C dels pebrots picants reforcen les parets dels vasos sanguíenos.
- Són anticancerígens: estudis han demostrat que la capsaïcina retarda el cremiento de cèl·lules cancerígenes.
- Combaten els refredats: obre els conductes nasals millorant la congestió i l'asma, i la sudoració regula la temperatura corporal en cas de grip.
- Combaten la depressió: generen endorfines i serotoninas que donen una sensació de benestar i millora l'estat d'ànim.
- Són afrodisíacs: el seu alt contingut en vitamina C general endorfines, de manera que algunes teories sostenen que el picant és afrodisíac.
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats
T'hem enviat un correu electrònic per que confirmis la teva adreça electrònica