Les fruites del bosc són una categoria de fruites que creixen en arbustos silvestres i es troben comunament en àrees boscoses i de matolls. Aquestes fruites solen ser petites i estan plenes de sabor, a més de ser riques en nutrients i antioxidants.
Mores: Són fruites petites i de color fosc, com móres negres o móres vermelles. Tenen un sabor dolç i agredolç i són riques en antioxidants i fibra dietètica.
Gambes: Són fruites petites i arrodonides amb una pell vermella brillant i un sabor dolç i lleugerament àcid. Són una excel·lent font de vitamina C i fibra.
Nabius: Hi ha dos tipus principals de nabius: nabius blaus i nabius vermells. Tots dos són petits, rodons i de color fosc, amb un sabor dolç i agredolç. Són rics en antioxidants i es creu que tenen beneficis per a la salut cerebral i del cor.
Grosselles: Són fruites petites i arrodonides que poden ser vermelles, negres o blanques. Tenen un sabor àcid i s'utilitzen comunament en melmelades, gelees i postres.
Sarsaparrelles: Són fruites petites i fosques amb un sabor dolç i aromàtic. S'utilitzen a la cuina per fer melmelades, gelees i sucs, i també es poden menjar fresques.
Aquestes són només algunes de les fruites del bosc més comunes, però hi ha moltes altres varietats que creixen en diferents regions del món i que poden variar en sabor, mida i color. Les fruites del bosc són molt apreciades pel seu sabor únic i beneficis per a la salut.
Opinions dels nostres clients
Rep les nostres novetats
T'hem enviat un correu electrònic per que confirmis la teva adreça electrònica