Catàleg de Rams i Flors Fresques
Enviar a:
Enviar a:
Regal Decoratiu sorpresa de regal comprant 5 productes de Flors Fresques excepte Flors a la Carta. Import mínim 50 €

Llavors Naga Bhut Jolokia Fantasma

4,95 €
4,95 €
  • Quantitat
  • Impostos inclosos

Descripció

Les llavors de Naga Bhut Jolokia, també conegut com el Xile Fantasma, Bhut Jolokia o Ghost Pepper, provenen d'una varietat de Xile extremadament picant (Capsicum chinense).

Detalls

més informació

RECORD GUINNES DE PICANT

Quantitat mín: 15 Llavors

Germinació aprox: 10 -14 dies a 22-24 º C

Durant molt temps els ciutadans de l'Havana eren considerats els Chiles més picants del món, des del 2006 Naga Jolokia ostentava el títol del "record mundial". Els mesuraments determinen que aquests xilis estan per sobre del milió d'unitats en l'escala Scoville, contra aprox. 320,000 unitats que posseeixen dels havans. Quan es manipulen les llavors d'aquests pebrots s'han de tenir extremes precaucions, i es requereix rentar les mans (i les ungles) diverses vegades amb sabó i no es deu en absolut tocar-se la cara ni els ojos.En YOUTUBE es poden veure alguns curiosos vídeos de gent que ha intentat "assaborir" aquests potents xilis ...

comentaris

Encara no hi ha opinions Sigues el primer a opinar!

Preguntes (1)

Francisco
17/03/2024

Me gustaría saber cuando es la época para poner las semillas

Resposta de la botiga | 18/03/2024

a partir de marzo /abril

Saludos


millor preu

Ho has vist més barat?
×

Opinions dels nostres clients

Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.

Estableix les teves preferències de cookies

Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
Ajuda
sortir