Catàleg de Rams i Flors Fresques
Enviar a:
Enviar a:
preu

Notícies

27 de May de 2019 Rosales Queviures "Taste of love" És hora de mirar les roses des d'una nova perspectiva! Tot i …

Veure totes les notícies

Rosers Comestibles Taste of Love

Mostrant 1 producte
Mostrant 1 producte.

Rosers Comestibles "Taste of Love"

És hora de mirar les roses des d'una perspectiva totalment nova! Mentre que moltes persones cultiven roses per la bellesa de les seves flors, és fàcil oblidar-se que les roses siguin realment comestibles.

 En realitat, s'han cultivat per les seves propietats nutritives, medicinals i cosmètiques durant milers d’anys. Els malucs s’utilitzen per fer melmelades i gelees, mentre que els pètals s’utilitzen per a tes, amanides, diferents tipus de pastisseria, vinagre, salses i espècies. El fet que aquesta planta ornamental s’utilitzi per al menjar no és gens sorprenent. La família de les roses (Rosaceae), a més de les roses, inclou algunes de les plantes de fruites més importants econòmicament com les pomes, peres, codonys, albercocs, prunes, cireres, préssecs, gerds, maduixes i ametlles, de manera que és fàcil veure com té una planta ornamental més popular. va trobar el seu camí a la seva cuina. De fet, les anàlisis químiques han demostrat que alguns cultivars de roses tenen un valor nutritiu més elevat que algunes fruites i verdures comunes. Estan plenes de substàncies beneficioses per a la salut humana com la vitamina C, antioxidants, sucres, proteïnes, lípids, tanins, pectina, aminoàcids i olis essencials.

Quan vam iniciar el nostre programa de recerca i cria de roses comestibles, hem trobat que igual que en totes les altres fruites, algunes varietats tenen un sabor millor que les altres. Abans de dur a terme el panell de gust, tots els nostres candidats de rosa comestible van ser provats per nutrients que més tard ens van ajudar a connectar certs compostos amb l'aroma de pètals de rosa. Això va portar al desenvolupament de roses amb diferents sabors i textures: des de dolços sedosos fins a cítrics refrescants. El següent pas va ser crear la percepció de roses comestibles, una tasca en la qual vam assistir cuiners professionals de restaurants de segment mitjà i superior. Aquí és on es van reduir les més de 100 varietats seleccionades a menys d’una dotzena, demostrant que només les molt especials són prou bones per ser anomenades roses comestibles de PGR.

Opinions dels nostres clients

Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.

Estableix les teves preferències de cookies

Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
Ajuda
sortir