Catàleg de Rams i Flors Fresques
Enviar a:
Enviar a:
Regal Decoratiu sorpresa de regal comprant 5 productes de Flors Fresques excepte Flors a la Carta. Import mínim 50 €

Llavors comestibles Alhelí Gourmet

2,50 €
2,50 €
  • Quantitat
  • Impostos inclosos

Descripció

Les flors són usades com a condiment dolç amb cert toc picant, especialment utilitzada en postres dolces i sandvitxos lleugers, ja que són bastant aromàtiques. Abans de consumir, renti les flors submergint-les en un recipient amb aigua i assequi-les agitant suaument.

Detalls

més informació

Crema de mongetes blanques

28 de juny de 2021 1 Min de Lectura

Ingredients:

250 grs de mongetes blanques

2 patates

1/3 de col

2 alls

1 ceba

1 copa de brandi

1 copa de vi blanc

220 ml de nata per cuinar

1 branca de romaní

1 branca de farigola

1 full de llorer

Sal al gust

Pebre negre mòlt al gust

Oli d'oliva verge extra

Julivert fresc

Instruccions de preparació.

La nit anterior posem a remull les mongetes en aigua del temps. L'endemà s'escorren i es renten i es posen a coure en una olla amb aigua freda i una fulla de llorer durant 1 hora. La sal se la afegim al final de la cocció.

Posteriorment, peleu i piqueu les dents d'all i la ceba de forma molt fina, i la poseu amb oli d'oliva verge. Hi afegim les branques de farigola i romaní, a més d'una mica de sal.

Aboquem després les patates pelades i picades a trossos, els donem un parell de voltes perquè agafin sabor i afegim la copa de vi blanc i el brandi. Deixem que es cuinin uns 5 minuts mentre remenem de tant en tant. Després d'aquest temps, afegim les fulles de col picades i barregem. Ho cobrim tot amb aigua i deixem que cogui a foc mitjà fins que estiguin les patates toves.

Quan quedin uns 5 minuts perquè s'acabin de fer les patates, afegim les mongetes blanques cuites i escorregudes del brou de cocció. Condimentem amb una mica de sal i pebre negre mòlt i li donem unes voltes.

Passat aquest temps, apaguem el foc i retirem les branques de farigola i romaní. Ho passem a un bol amb només la meitat del brou, reservant la resta a la cassola, i ho triturem fins que ens quedi una crema fina.

A continuació, afegim la nata i seguim triturant fins que es barregi tot perfectament.

Finalment, servim la crema de mongetes blanques amb cigrons cuits i passats per la paella, 6 dents d'all negre tallat a 3 trossos i flors comestibles d'alhelí i sàlvia.


comentaris

Encara no hi ha opinions Sigues el primer a opinar!

Preguntes

Encara no hi ha preguntes Tens algun dubte?

millor preu

Ho has vist més barat?
×

Opinions dels nostres clients

Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.

Estableix les teves preferències de cookies

Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
Ajuda
sortir