marca: SEMILLAS FLORES FRESCAS
Les millors llavors per cultivar flors comestibles dignes d'un menú Gourmet
Minestrone de verdures eco i brots de primavera, brou de ceba cremada, llavors i pebres
Restaurant L'Aliança
Carrer Jacint Verdaguer, 3 Anglès (Girona)
www.alianca1919.com
Composició
Minestrone de verdures ecològiques de primavera
Brots de primavera i tagete
Brou de ceba rostida
Barreja de llavor i espècies
Minestrone de verdures de primavera
Verdures de primavera (minicebolla, espàrrecs, pèsols, raves, mininabo, minipastanaga, favetes, miniporro…)
Coeu cada verdura al forn a vapor deixant-les al dente. Refredar ràpidament en aigua i gel. Tallar a daus, rodanxes o formes petites.
Brots i flors de primavera
Brots de Primavera
Tagete (flor i fulla) de Rocalba
Recol·lectar del camp i la muntanya diferents herbes, brots i flors (rúcula, dent de lleó, collejas,etc). Fer un bouquet juntament amb les fulles i pètals del tagete.
Brou ceba rostida
750 gr Ceba figueres
1 l Aigua
1 l Brou de ceba
3 gr Xantana
Marqueu les cebes laminades i pelades a la planxa, fins a aconseguir que estiguin ben cremades. Envasar en bossa de buit juntament amb laigua i coure al vapor durant 5 hores a 80ºC vapor. Colar per sedaç.
Texturitzar el brou de ceba amb la xantana intentant afegir-hi el mínim d'aire. Colar per xinès fi.
Barreja de llavors i espècies
0,6 gr Pebre de sechuan
7,5 gr Pebre rosa
7,5 gr Pebre verd
7,5 gr Pebre Java
75 gr Lli torrat
48 gr Sèsam torrat
Tritureu a cops els pebres, sense necessitat de fer pols. Torrar el lli i el sèsam en una paella. Barrejar pebre amb llavors.
Acabat i presentació
Escalfar les verdures al brou de ceba cremada. Disposar en un plat profund. Empolvoreu la barreja de llavors i pebre. Acabar amb els brots i flors.
Descobreix que opina de nosaltres qui ja ens ha comprat