marca: SEMILLAS FLORES FRESCAS
Tenen un agradable sabor especiat, floral, similar al clau, especialment les varietats més fragants, i són ideals per decorar o afegir pastissos. També componen una guarnició colorida per a sopes, amanides, marisc i saltejats. És recomanable treure el taló blanc de la base del pètal ja que té un sabor amarg.
Cogoll, verat i iogurt
Restaurant Les Magnòlies
Passeig Mossèn Anton Serres
Arbúcies (Girona)
www.lesmagnolies.com
Preparar els Cogolls
3 u de cabdells
Congelar els cabdells, descongelar fins a treure el màxim de l'aigua de descongelació. Guardar l'aigua, infusionar-la amb anxova, colar i reservar per fer-ho servir després.
Preparar el verat
2 unitats de verat
Sal
Vinagre
Netejar els cavalls, posar en sal 30 minuts, esbandir per netejar la sal, i passar en vinagre durant 15 minuts. Finalment, desespinar i reservar.mulsionar amb vareta tots els ingredients i reservar en màniga.
Preparació del passi
Iogurt
3 làmines de verat
1/2 cabdells
Aigua de cabdells infusionada amb anxova
Ratlladura de llimona
Flors de clavell xinès
Es col·loquen les làmines de verat i els cabdells al plat, i s'adornen amb les flors de clavell xinès i amb ratlladura de llimona.
Descobreix que opina de nosaltres qui ja ens ha comprat