Catàleg de Rams i Flors Fresques
Enviar a:
Enviar a:
Regal Decoratiu sorpresa de regal comprant 5 productes de Flors Fresques excepte Flors a la Carta. Import mínim 50 €

Llavors comestibles Alyssum Gourmet

2,50 €
2,50 €
  • Quantitat
  • Impostos inclosos

Descripció

Les fulles i flors de l'Alyssum dolç tenen un potent sabor a mel amb un lleuger toc picant, similar al de la col arrissada. Combinen bé amb amanides, sopes fredes o fins i tot truites. Abans de consumir, renti les flors submergint-les en un recipient amb aigua i assequi-les agitant suaument.

Detalls

més informació

Amanida de cogombre i rave amb iogurt


Ingredients:

8 cogombres petits (2 d'ells pelats longitudinalment a tires fines, 6 sencers)

Uns 10 raves de la mida d'una pilota de golf, com els de tipus síndria

2 tasses de iogurt grec

3 cullerades d'oli d'oliva verge extra

Sal marina a escates

1 cullerada de llavors de nigella, torrades i mòltes

2 tasses de créixens d'aigua, sense les penques gruixudes i dures

Closca i suc de 2 llimones

Flors comestibles, com a vern dolç, calèndules i flors de menta

Instruccions de preparació

Preescalfeu una graella de carbó, o feu foc en una xemeneia. Quan les flames disminueixin i el carbó o la fusta quedin reduïts a brases vermelles, col·loca els cogombres i els raves sencers directament sobre les brases i cuina'ls de 6 a 8 minuts, donant-los la volta diverses vegades, fins que s'ennegrin per tot arreu . Retira'ls i deixa'ls refredar completament durant uns 20 minuts.

Barreja el iogurt, l'oli i 3/4 de culleradeta de sal. Col·loca 1/4 de tassa de la barreja de iogurt a un lateral de cada plat. Estén la barreja creant una forma de mitja lluna amb el dors d'una cullera; empolvora per sobre unes llavors de nigella. A continuació, barreja els créixens i les tires de cogombre. Reparteix-les de manera uniforme als plats, cobrint-les lleugerament amb iogurt. Talla els cogombres a la brasa al biaix a trossos d'1 polzada, i talla els raves a quarts al llarg; reparteix-ho uniformement entre els plats. Empolvoreu l'amanida amb la ratlladura de llimona i amaniu-la amb el suc i l'oli. Assaona-la amb sal i adorna-la amb flors, com la de l'alliso. Finalment, serveix-la.

Agraïments: Martha Stewart

comentaris

Encara no hi ha opinions Sigues el primer a opinar!

Preguntes

Encara no hi ha preguntes Tens algun dubte?

millor preu

Ho has vist més barat?
×

Opinions dels nostres clients

Rep les nostres novetats

Veure detalls + -
En marcar aquesta opció t'enviarem les millors ofertes i promocions exclusives i descomptes a la teva adreça de correu. Podràs donar-te de baixa en qualsevol moment.

Estableix les teves preferències de cookies

Fem servir cookies i tecnologies similars per oferir-te una experiència personalitzada, segura, fiable i poder mesurar el rendiment de la pàgina per seguir millorant els nostres serveis. Per a més informació o per editar les teves preferències de cookies en qualsevol moment consulta la pàgina de Política de cookies
Ajuda
sortir